Artikelen uit deze winkel zijn momenteel niet beschikbaar in dit land. Winkel in andere winkels met Glopal-services.

Vorig

Volgende

Door: derek blais | 17 november 2019

Mojomotosport clubteamrapport – isde editie 8 – dag 6

De ISDE van 2019 is voorbij en het Amerikaanse contingent heeft alle verwachtingen overtroffen! De goede oude VS sloot het evenement van dit jaar af met algemene overwinningen in drie van de vier teamevenementen en de beste prestatie voor ons land in de geschiedenis van dit prestigieuze evenement. De laatste dag werd op het laatste moment veranderd van de traditionele motorcrosstest naar een feitelijk onverharde wegtest waarbij een haastig geconstrueerd tafelblad kriskras over de stoep van de plaatselijke kartbaan van het autodrome liep. De sleutel voor de leiders was om de dag gewoon af te sluiten zonder fouten te maken en soepel en snel te rijden. De Amerikanen waren hiertoe in staat en eindigden hun race in een wolk van verbrand rubber om de overwinning te vieren! Hier is een definitief overzicht van de algemene resultaten voor de Amerikanen per klasse:

Wereldtrofeeteam heren

Het American Men's World Trophy Team won dit jaar pas voor de tweede keer ooit de ISDE! Door het snelle en consistente rijden van alle vier de leden konden ze slechts 1:45.34 voor de Australiërs en 12:37.50 voor het Italiaanse team finishen. Zo eindigden de mannen individueel in het algemeen klassement:

Ryan Sipes – E1 2e plaats algemeen 6:38,27 seconden achter winnaar Josep Garcia

Taylor Robert – E2 1e plaats algemeen

Kailub Russell – E2 2e plaats algemeen slechts 1:40.65 achter Robert

Steward Baylor – E3 3e plaats overall 10:25.82 achter winnaar Daniel Sanders

Wereldbeker Dames

Het American Women's World Trophy Team won ook het team overall, waarmee de Australiërs een zegereeks van zes jaar behaalden! De Duitse vrouwen behaalden de tweede plaats, met een achterstand van 8:51.21. Groot-Brittannië kwam op de derde plaats, met een achterstand van 18:55.73. Zo zijn de Amerikaanse vrouwen in het individuele algemeen klassement terechtgekomen:

Brandy Richards - EW 2e plaats algemeen slechts 1:09.95 achter winnaar Maria Franke

Rebecca Sheets – EW 6e plaats overall 14: 38.49 terug

Tarah Gieger - EW 8e plaats overall 16: 37.36 achter

Wereldtrofee voor junioren

Het Junior World Trophy-team reed uitzonderlijk goed en reed snel tot aan de finish. Helaas konden ze niet genoeg doen voor de overwinning, maar eindigden ze op de tweede plaats in 9:13.94 achter de Australische ploeg. Spanje pakte een derde plaats, 28:49.31 vanaf de leiding. Hier zijn de individuele algemene ranglijsten van het Amerikaanse juniorenteam na zes dagen enduro:

Joshua Toth – E1 10e plaats algemeen 15:21.17 achter winnaar Josep Garcia

Grant Baylor – E2 6e plaats algemeen 6:31.57 achter winnaar Taylor Robert

Ben Kelley – E2 9e plaats overall 7:58.00 seconden terug

Amerikaanse clubteams

Hier ziet u hoe de USA Club Teams uit de 124 teams op de ISDE 2019 kwamen:

XC Gear Club Team – 1e plaats overall, solide prestatie, winst met 18 minuten voorsprong op de 2e plaats

Gas Gas USA Club Team – 8e plaats overall 47:33.02 achter de winnaar

MojoMotoSport Clubteam – 12e plaats overall 56:06.03 achter de winnaar

Elizabeth Scott Community Club Team – 31e plaats algemeen 2:18:04.19 achter de winnaar

Eric Cleveland Memorial Club Team – 46e plaats algemeen 3:04:09.17 achter de winnaar

Missouri Mudders Club Team – 79e plaats overall 10:22:04.77 achter de winnaar

AMA District 37 Club Team - 120e plaats algemeen 21:26:27.00 achter winnaar

Hier ziet u hoe de MojoMotoSport Clubteam leden eindigden individueel in hun klassen in het algemeen:

Anson “Mojo” Maloney – C2 20e plaats algemeen 22:34.73 achter winnaar Antoine Meo

Joshua Knight – C2 18e plaats algemeen 19:34.10 achter de winnaar

Tanner Whipple - C3 12e plaats algemeen 14:36.71 achter winnaar Cortes Bernat

Andere opmerkelijke Amerikaanse finishers waren onder meer:

JT Baker – C3 2e plaats algemeen slechts 1:03.20 achter Bernat

Dante Oliveira – C2 2e plaats algemeen slechts 38,46 seconden achter Meo

Ricky Russell – C2 3e plaats overall 3:04.73 achter de winnaar

De resultaten voor het Amerikaanse team dit jaar zijn gewoon ongelooflijk met 3 teamoverwinningen, een 2e plaats voor het team en 8 individuele podiumoptredens!

In ons volgende MojoMotoSport Club Team Report sluiten we de ISDE van 2019 af met gedachten van MojoMotoSport.com en Club Team-manager Nathan Burt, en nemen we contact op met teamrijder Anson Maloney om te zien hoe de ervaring voor hem was afgelopen Portugal. Een geweldige prestatie en een even geweldig resultaat voor team USA!!